ΕΥΚΟΛΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥΜΕ ΤΟ EXTREME CARE DECKING

ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ


Το EXTREME CARE DECKING είναι ιδανικό τόσο για οικιακούς, όσο και για επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ. Εγγυάται εξαιρετική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τους λεκέδες. Με σύνθεση από φυσικά έλαια και αλκυδικές ρητίνες κατάλληλες για εφαρμογή κοντά σε θαλασσινό περιβάλλον και χλωριωμένο νερό.
Εξασφαλίζει ισχυρή αδιαβροχοποίηση και επιτρέπει στο ξύλο να αναπνέει. Τονίζει τη φυσική όψη του ξύλινου δαπέδου προσφέροντας αντιολισθητικότητα και ένα τέλειο ματ φινίρισμα. Στεγνώνει γρήγορα χωρίς να δημιουργεί δυσάρεστες οσμές.


  • Διπλή δράση anti-UV: τόσο στην επιφάνεια, όσο και στην καρδιά του ξύλου.

  • Προστασία από τους λεκέδες και τη βρωμιά.

  • Εξαιρετικός εμποτισμός της επιφάνειας.

  • Σύνθεση σε υδατική φάση που σέβεται το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η σωστή προετοιμασία της επιφάνειας είναι πολύ σημαντική για να επιτύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή, χωρίς σκόνη ή λιπαρότητα. Αν το ξύλο είναι παλαιό και ταλαιπωρημένο με λιπαρότητα ή λεκέδες καθαρίστε το καλά χρησιμοποιώντας ένα δυνατό καθαριστικό δαπέδου, όπως το Decking Cleaner. Ενώ, για την τυπική διαδικασία συντήρησης αρκεί ένας σχολαστικός καθαρισμός με νερό.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Για την εφαρμογή της πρώτης στρώσης ανακατέψτε καλά το προϊόν με αναδευτήρα, τόσο πριν από τη χρήση, όσο και κατά τη διάρκεια αυτής.

Εφαρμόστε την πρώτη στρώση με πινέλο ή ρολό με κοντή τρίχα (12mm) ώστε να γίνει καλός εμποτισμός του ξύλου. Ακολουθείστε τη φορά που έχουν τα νερά του ξύλου. Προσπαθήστε να μην αφήσετε πάνω στην επιφάνεια παχύ στρώμα λαδιού.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Αφήστε την επιφάνεια να απορροφήσει για 2 ώρες και εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση.
Πλήρες στέγνωμα: 24 ώρες


Καθώς το Extreme Protection Decking Oil δεν ξεφλουδίζει, δεν χρειάζεται τρίψιμο πριν την εφαρμογή.


Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής: μεταξύ 12°C και 25°C.


Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος του ξύλου.SHARE IT!