ΕΥΚΟΛΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Στην κουζίνα περνάμε πολλές ώρες της ημέρας, ιδιαίτερα τώρα που μπαίνει για τα καλά το φθινόπωρο. Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα όλες τις ξύλινες επιφάνειες και μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.
Η V33 προτείνει 3 εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας και συντήρησης ξύλου, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιφάνειας.

ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ


Δοκοί και παράθυρα

HIGH PROTECTIONΒερνίκι εμποτισμού νερού μακροχρόνιας προστασίας

Το HIGH PROTECTION είναι νέας γενιάς βερνίκι εμποτισμού για προστασία μεγάλης διάρκειας. Είναι κατάλληλο για κάθε ξύλινη κατασκευή, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαναβαφή πάνω από υφιστάμενο βερνίκι εμποτισμού νερού ή διαλύτου. Περιέχει φίλτρα Anti-UV και αδιαβροχοποιεί το ξύλο. Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει Anti-drop τεχνολογία για να μην στάζει. Κατάλληλο για Ευρωπαϊκά και εξωτικά ξύλα, νέα ή παλαιά. Παρέχει πανίσχυρη προστασία (8 Χρόνια) και διατίθεται σε 12 αποχρώσεις (Modern & Αuthentic).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eπιφάνειες κουζίνας, όπως πάγκοι και ντουλάπια

QUICK DRYING TUNG OILΦυσικό tung oil

Το QUICK DRYING TUNG OIL είναι φυσικό λάδι (tung) και έχει ειδική επεξεργασία για ταχύτερο στέγνωμα. Είναι ιδανικό για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έπιπλα χώρου κουζίνας και καθιστικού

FINISHING OILΛάδι φινιρίσματος

Το εξαιρετικό λάδι φινιρίσματος FINISHING OIL αποτελεί ένα μίγμα υψηλής ποιότητας που τρέφει και τονίζει το χρώμα του ξύλου. Χρησιμοποιήστε το και για τις επιφάνειες κουζίνας, αλλά και του καθιστικού, για να δώσετε ένα τέλειο φινίρισμα στα έπιπλά σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε το δάπεδο να στεγνώσει για 24 ώρες πριν εφαρμόσετε το κατάλληλο προϊόν δαπέδου για προστασία και τελικό φινίρισμα.


Σε περίπτωση επίμονων λεκέδων ρίξτε μερικές σταγόνες αδιάλυτου DECKING CLEANER στα επίμαχα σημεία. Τρίψτε με μια σκληρή βούρτσα και μετά ξεπλύνετε με νερό.


SHARE IT!