ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs


Βερνίκια εσωτερικής χρήσης

Τα κοινά βερνίκια κρούστας δεν έχουν αντοχή στην καταπόνηση και την τριβή. Θα φθαρούν γρήγορα στα σημεία που χρησιμοποιούνται πολύ και το ξύλο θα μείνει εντελώς εκτεθειμένο. Για αυτό συνιστούμε να εφαρμόζετε βερνίκι δαπέδου κατάλληλο για παρκέ.
Στην περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε την υπάρχουσα απόχρωση στο ξύλο της σκάλας σας, τρίψτε   ελαφριά με ψιλό γυαλόχαρτο και εφαρμόστε το Βερνίκι Δαπέδου RENOVATION.
Στην περίπτωση που θέλετε να δώσετε μια νέα έγχρωμη απόχρωση της αρέσκεια σας:
Α) Σε άβαφη και αβερνίκωτη ξύλινη σκάλα εφαρμόστε ένα χέρι έγχρωμο βερνίκι εμποτισμού στην απόχρωση της επιλογής σας. Αφού στεγνώσει γυαλοχαρτάρετε ελαφρά με ψιλό γυαλόχαρτο και στη συνέχεια εφαρμόστε δύο χέρια Βερνίκι Δαπέδου EXTREME TRAFFIC FLOOR VARNISH.
Β) Σε ήδη βαμμένη επιφάνεια αφαιρέστε ολοκληρωτικά το παλιό βερνίκι και στη συνέχεια εφαρμόστε το  έγχρωμο βερνίκι εμποτισμού και τα 2 χέρια Βερνίκι Δαπέδου EXTREME TRAFFIC FLOOR VARNISH όπως περιγράφονται παραπάνω.

Χρησιμοποιήστε ένα χρωματιστό βερνίκι, δοκιμασμένο σε προδιαγραφές για παιδικά παιχνίδια (EN 71-3). Η γκάμα των χρωματιστών βερνικιών επιφανείας συνιστώνται μόνο για λευκά ξύλα, όπως οξυά ή πεύκο. Αν θέλετε διαφανές φινίρισμα, χρησιμοποιήστε διαφανές ματ βερνίκι της ίδιας σύνθεσης χωρίς χρωστικές.

Όχι, το βερνίκι δεν θα έχει πρόσφυση επάνω στο κερί, γιατί έχει λιπαρή βάση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το διαλύσετε μέχρι να πάρετε την επιθυμητή απόχρωση.

Εξειδίκευση στη
Φροντίδα του Ξύλου

Καινοτόμες Λύσεις

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Πηγή Έμπνευσης