ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs


Λάδια επίπλων

Τα φινιρίσματα που σχηματίζουν φιλμ, όπως τα βερνίκια εμποτισμού ή κρούστας, ξεφλουδίζουν γρήγορα, ειδικά σε οριζόντιες επιφάνειες όπου το νερό λιμνάζει. Για να προστατέψετε έπιπλα κήπου, συνιστάται η εφαρμογή V33 Teak Oil. Εύκολο στην συντήρηση (δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε διαβρωτικό), αυτό το λάδι επιτρέπει στο εκτεθειμένο στον καιρό ξύλο να διατηρήσει το φυσικό του χρώμα. Περάστε το λάδι μέχρι να ποτίσει το ξύλο, σκουπίζοντας το περίσσευμα με ένα βαμβακερό πανί μετά από 15 λεπτά.

Όταν το ξύλο «καθαρίσει», δεν προστατεύεται πια από το λάδι.. Το νερό θα ποτίσει το ξύλο και υπάρχει κίνδυνος να γκριζάρει. Περάστε ένα νέο χέρι λάδι με ένα πινέλο. Μετά από 15 λεπτά, σκουπίστε το περίσσευμα του λαδιού ή τρίψτε το ξύλο με ένα πανί με λάδι ώστε να ποτίσει το ξύλο.
Για εύκολη ανανέωση, το μόνο που χρειάζεται είναι να συντηρείτε τακτικά τα έπιπλα του κήπου περνώντας τα με ένα πανί ποτισμένο στο λάδι. Αν είναι δυνατόν, καλύψτε/αποθηκεύστε τα έπιπλα όταν έχει κακοκαιρία.

Όχι, το λάδι είναι εμποτιστικό προϊόν, συνεπώς η επιφάνεια πρέπει να είναι στην φυσική της κατάσταση, χωρίς κανένα sealer, βερνίκι εμποτισμού ή κρούστας.

Η κολλώδης επιφάνεια σημαίνει υπερβολική ποσότητα λαδιού. Το λάδι είναι κολλώδες γιατί η επιφάνεια δεν έχει σκουπιστεί. Για να το απομακρύνετε, σκουπίστε το με ένα πανάκι ποτισμένο με V33 Καθαριστικό και στην συνέχεια τρίψτε το ξύλο ξανά με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι ποτισμένο με λάδι.

Όχι, το λάδι είναι λιπαρή ύλη και κανένα άλλο προϊόν δεν θα έχει πρόσφυση πάνω του.

Η εφαρμογή λαδιού «ζωντανεύει»το χρώμα του ξύλου. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό όταν το ξύλο είναι παλιό και διαφέρει σημαντικά σε διαφορετικούς τύπους ξύλου.

Αυτό το λάδι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου (εξωτικά και μη). Κατά συνέπεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παρκέ από Ipe για αδιαβροχοποίηση και προστασία από τον σχηματισμό μούχλας.

Αν το ξύλο έχει γκριζάρει, αυτό σημαίνει ότι δεν είχε προστατευτεί επαρκώς, έχει στεγνώσει εντελώς από τον ήλιο και τη βροχή και έχει αναπτυχθεί μούχλα στην επιφάνεια του ξύλου. Γυαλοχαρτίστε μέχρι να φτάσετε στην φυσική κατάσταση του ξύλου ώστε να απομακρυνθεί το γκριζάρισμα και περάστε με λάδι μέχρι να ποτίσει το ξύλο. Φροντίστε να ανανεώνετε την εφαρμογή του λαδιού μόλις το ξύλο αρχίζει να γίνεται θαμπό.

Εξειδίκευση στη
Φροντίδα του Ξύλου

Καινοτόμες Λύσεις

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Πηγή Έμπνευσης