ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs


Βερνίκια εξωτερικής χρήσης

Χρησιμοποιήστε το Βερνίκι Θαλάσσης το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντέχει σε θαλασσινό περιβάλλον και στην τριβή. Αν το κατάστρωμα είναι σε παρκέ (με μαύρους αρμούς ανάμεσα στις λωρίδες του ξύλου) σκουπίστε το βερνίκι από τους αρμούς με ένα βαμβακερό πανάκι που δεν αφήνει χνούδι, γιατί οι αρμοί δεν επιτρέπουν στο βερνίκι να στεγνώσει.

Όχι το βερνίκι προορίζεται αποκλειστικά για ξύλο και μάλιστα για επιφάνειες που δεν είναι βυθισμένες.

Ναι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά σε λίγα χρόνια, υπολογίζοντας την επίδραση της βροχής και της ατμοσφαιρικής υγρασίας, το βερνίκι θα ξεφλουδίσει. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το V33 Decking Oil : πρόκειται για ένα πολύ πλούσιο λάδι που τρέφει το ξύλο. Σε αυτή την περίπτωση, η βεράντα μπορεί να συντηρηθεί με την χρήση του ίδιου λαδιού κάθε φορά που το ξύλο ξανοίγει και στεγνώνει.

Ναι, αλλά πρόκειται για ένα παχύ βερνίκι που συνιστάται περισσότερο για εξωτερική χρήση λόγω της αντοχής του στον καιρό. Καλύτερα να προτιμήσετε κάποιο βερνίκι εσωτερικής χρήσης, που προσφέρει πιο φίνο φινίρισμα, στεγνώνει γρηγορότερα και είναι σχεδόν εντελώς άοσμο.
Το βερνίκι για Κουζίνα & Μπάνιο είναι ειδικά κατασκευασμένο για χώρους με υγρασία και προστατεύει το ξύλο από την μούχλα ενώ εναποτίθεται σε πολύ λεπτό φιλμ στην επιφάνεια του ξύλου.

Καλύτερα να προτιμήσετε κάποιο βερνίκι για μέταλλο, μια και το Βερνίκι Θαλάσσης δεν περιέχει αντισκωριακούς παράγοντες.

Εξειδίκευση στη
Φροντίδα του Ξύλου

Καινοτόμες Λύσεις

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Πηγή Έμπνευσης