ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ

Μια γρήγορη και εύκολη ανανέωση στις ξύλινες επιφάνειες της βεράντας θα αναμορφώσει συνολικά το χώρο. Ανανεώστε την περίφραξη ή τα διαχωριστικά, τις πέργκολες, τα έπιπλα εξωτερικού χώρου και το δάπεδο. Η V33 προτείνει εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας και συντήρησης ξύλου, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιφάνειας.

ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ


Κάθετες επιφάνειες (περίφραξη, διαχωριστικά, πέργκολες, κα)

AGUAGELΟικολογικό βερνίκι εμποτισμού νερού

Το AGUAGEL προστατεύει, διακοσμεί και αδιαβροχοποιεί το ξύλο. Είναι κατάλληλο για Ευρωπαϊκά και εξωτικά ξύλα και η σύνθεσή του (anti-drip perfect) επιτρέπει την ιδιαίτερα εύκολη εφαρμογή σε κάθετες επιφάνειες. Παρέχει υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και στεγνώνει πολύ γρήγορα.

Δείτε περισσότερα

Έπιπλα εξωτερικού χώρου

TEAK OILΛάδι για έπιπλα teak & εξωτικά ξύλα

Το TEAK OIL είναι πραγματικό φυσικό λάδι που επιτυγχάνει την προστασία και συντήρηση όλων των επίπλων εξωτερικού χώρου από teak ή εξωτικά ξύλα. Τρέφει και προστατεύει από το νερό, την ηλιακή ακτινοβολία, τους λεκέδες και την βρωμιά και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου.

Δείτε περισσότερα

Δάπεδο

DECKING OILΛάδι για ξύλινες βεράντες

Το DECKING OIL είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου, λευκού ή εξωτικού σε βεράντες και εξώστες. Συντηρεί και προστατεύει από τον καιρό, τις καθημερινές καταπονήσεις, τους λεκέδες και την βρωμιά. Είναι εύκολο στη χρήση και διατίθεται σε δύο αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα

Αφήστε το δάπεδο να στεγνώσει για 24 ώρες πριν εφαρμόσετε το κατάλληλο προϊόν δαπέδου για προστασία και τελικό φινίρισμα.


Σε περίπτωση επίμονων λεκέδων ρίξτε μερικές σταγόνες αδιάλυτου DECKING CLEANER στα επίμαχα σημεία. Τρίψτε με μια σκληρή βούρτσα και μετά ξεπλύνετε με νερό.


SHARE IT!