ΕΥΚΟΛΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥΜΕ ΤΟ HIGH PROTECTION DECKING OIL

ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ


Το HIGH PROTECTION DECKING OIL   είναι ιδανικό για όλα τα εξωτερικά ξύλινα δάπεδα, όπως βεράντες, καταστρώματα και ξυλοσανίδες (deck) όλων των τύπων ξυλείας (τικ, εξωτικό, πεύκο, κοκ). Χάρη στην φόρμουλά του, η οποία ακολουθεί πρότυπα αντιολισθητικής προστασίας (PN24 κατά το AFNOR XP P05-011) είναι κατάλληλο και για επιφάνειες περιμετρικά της πισίνας. Εγγυάται εξαιρετική προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία (UV), τους λεκέδες και τα λίπη με μεγάλη διάρκεια. Επειδή είναι πλούσιο σε υδατοαπωθητικούς παράγοντες, αδιαβροχοποιεί διαρκώς το ξύλο από το νερό της βροχής, το χλωριωμένο νερό και την υγρασία.


  • Εφαρμόζεται εύκολα με πινέλο ή ρολό, χωρίς σκούπισμα ή τρίψιμο.

  • Διατηρεί την επαφή με το ξύλο και τη φυσική ματ εμφάνισή του.

  • Βάσης νερού, για γρήγορο στέγνωμα και χωρίς δυσάρεστες οσμές.

  • Μικροπορώδες, αφήνει το ξύλο να αναπνέει.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η σωστή προετοιμασία της επιφάνειας είναι πολύ σημαντική για να επιτευχθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή, χωρίς σκόνη ή λιπαρότητα. Αν το ξύλο είναι παλαιό και ταλαιπωρημένο με λιπαρότητα ή λεκέδες καθαρίστε το καλά χρησιμοποιώντας ένα δυνατό καθαριστικό δαπέδου, όπως το Decking Cleaner. Ειδικά σε τύπους σκληρής ξυλείας (π.χ. Douglas), προτείνεται η αραίωση της 1 ης στρώσης Decking Cleaner με νερό 10%. Σε περιπτώσεις ακατέργαστου ξύλου, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, μπορεί να εφαρμοσθεί το συντηρητικό ξύλου Multi Use Wood Treatment.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Για την εφαρμογή της 1 ης στρώσης ανακατέψτε καλά το προϊόν με αναδευτήρα, τόσο πριν από τη χρήση, όσο και κατά τη διάρκεια αυτής.

Εφαρμόστε την πρώτη στρώση με πινέλο ή ρολό με κοντή τρίχα (3-5mm) ώστε να γίνει καλός εμποτισμός του ξύλου. Μην σκουπίζετε.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει για 4 ώρες και έπειτα εφαρμόστε τη 2 η στρώση. Και πάλι δεν σκουπίζετε.
Πλήρες στέγνωμα: 24 ώρες


Για την τυπική διαδικασία συντήρησης αρκεί ένας σχολαστικός καθαρισμός με νερό.


Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής: θερμοκρασία μεταξύ 12°C και 25°C και ξηρό κλίμα.


Το αποτέλεσμα της εμφάνισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος του ξύλου. Δοκιμάστε πρώτα σε μικρή επιφάνεια.SHARE IT!