ΕΥΚΟΛΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΑΚ OIL

ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ


Το TEAK OIL είναι ένα φυσικό λάδι που θρέφει, προστατεύει και διακοσμεί το ξύλο. Είναι κατάλληλο για έπιπλα από teak και εξωτικά ξύλα και έχει υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, το νερό, τους λεκέδες και τις λιπαρές ουσίες. Επιτρέπει τη διαπνοή του ξύλου, διεισδύει σε βάθος και προσφέρει μακροχρόνια προστασία.


  • Τρέφει, προστατεύει και ομορφαίνει

  • Μικροπορώδες: επιτρέπει στο ξύλο να αναπνέει

  • Υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και το νερό

  • Προστατεύει από τους λεκέδες και την βρωμιά

  • Αδιαβροχοποιεί και στεγνώνει σε 3 ώρες

  • Διεισδύει σε βάθος & δίνει μακροχρόνια προστασία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η σωστή προετοιμασία της επιφάνειας είναι πολύ σημαντική για να επιτύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή, χωρίς σκόνη ή λιπαρότητα. Αν το ξύλο είναι παλαιό και ταλαιπωρημένο με λιπαρότητα ή λεκέδες καθαρίστε το καλά χρησιμοποιώντας ένα δυνατό καθαριστικό για έπιπλα, όπως το GARDEN FURNITURE CLEANER. Διαφορετικά, αρκεί ένας σχολαστικός καθαρισμός με νερό. Στη συνέχεια τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο και απομακρύνετε τη σκόνη.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ανακινήστε καλά τη συσκευασία πριν τη χρήση. Ρίξτε το Teak Oil στο καπάκι της συσκευασίας και απλώστε το στην επιφάνεια εφαρμόζοντας την πρώτη στρώση με πλακέ πινέλο.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Μετά από 6 ώρες, εφαρμόστε και τη δεύτερη στρώση. Αφού περάσουν 10 λεπτά, σκουπίστε την περίσσεια του λαδιού χρησιμοποιώντας ένα βαμβακερό πανί που δεν αφήνει χνούδι.


Στην αρχή και το τέλος κάθε εποχής εφαρμόστε μια στρώση λάδι teak με πλακέ πινέλο. Αφήστε το να διεισδύσει για 10 λεπτά και σκουπίστε την περίσσεια ποσότητα με πανί.


Για να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε σωστά, ρίξτε μερικές σταγόνες νερό πάνω στην επιφάνεια. Αν δεν απορροφηθούν από το ξύλο, σημαίνει ότι η επιφάνεια είναι αδιαβροχοποιημένη. Αν όχι, περάστε μία ακόμη στρώση.


Όταν στεγνώσει δεν λεκιάζει τα ρούχα.


Η όψη μπορεί να μεταβάλλεται αναλόγως της ποικιλίας του ξύλου. Κάντε μια δοκιμαστική εφαρμογή σε ένα κρυφό σημείο του επίπλου.SHARE IT!