ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΑΠΕΔΩΝ & ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟTREATMENT SPRAY BIACTIV®

ΣΕ 2 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ


Το TREATMENT SPRAY BIACTIV® είναι ένα θεραπευτικό προϊόν που εξολοθρεύει τερμίτες και ξυλοφάγα έντομα και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε έπιπλα, ξύλινα διακοσμητικά αντικείμενα και λουστραρισμένα ή κερωμένα δάπεδα παρκέ χωρίς να αφαιρεθεί το φινίρισμα. Η εφαρμογή του με βελόνα εξασφαλίζει αποτελεσματική θεραπεία σε βάθος χωρίς να χρειαστεί να απομακρύνουμε το φινίρισμα.


  • Δεν επηρεάζει το χρώμα του ξύλου

  • Άχρωμο, μη λιπαρό

  • Κατάλληλο για όλα τα ξυλοφάγα έντομα

  • Έτοιμη προς χρήση σύνθεση με βάση την άοσμη, τελευταίας γενιάς και ιδιαίτερα αποτελεσματική ουσία Permethrin

  • Εγγυημένη αποτελεσματικότητα


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Χρησιμοποιείστε το TREATMENT SPRAY BIACTIV® σε γυμνό, κερωμένο ή λουστραρισμένο ξύλο. Πριν την εφαρμογή τοποθετείστε τη βελόνα στο ακροφύσιο του spray.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε με διαδοχικές ενέσεις, εισάγοντας τη βελόνα στις οπές που έχουν ανοίξει τα έντομα. Ψεκάστε μέχρι να εμποτιστεί το ξύλο εσωτερικά, χωρίς όμως να λερωθεί η επιφάνειά του. Σε εσωτερικές επιφάνειες του ξύλου που δεν είναι ορατές, μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν με πινέλο.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Mετά τη θεραπεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βερνίκι ή βαφή της σειράς V33 για προστασία & διακόσμηση.


Mετά τη θεραπεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βερνίκι ή βαφή της σειράς V33 για προστασία & διακόσμηση.


Ψεκάστε με σύντομες πιέσεις. Μην ψεκάζετε παρατεταμένα.


Το TREATMENT SPRAY BIACTIV® είναι συμβατό ακόμα και με διακοσμητικά προϊόντα φινιρίσματος, όπως κεριά, ανιλίνες κλπ.


Η συσκευασία του, δοχείο υπό πίεση, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής: Προστατέψτε το από την ηλιακή ακτινοβολία και μην εκθέτετε σε θερμοκρασίες πάνω από 50°C. Μην τρυπάτε ή καίτε τη φιάλη ακόμη και όταν αδειάσει. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην χρησιμοποιείτε για κανένα άλλο σκοπό εκτός αυτού για τον οποίο προορίζεται το προϊόν. Μην χρησιμοποιείται σε κλειστούς χώρους.SHARE IT!