ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΑΠΕΔΩΝ & ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑΜΕ ΤΟ TREATMENT SPRAY BIACTIV®

ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ


Το TREATMENT SPRAY BIACTIV® είναι εντομοκτόνο, εμποτιστικό προϊόν με θεραπευτική δράση σε ξύλινα έπιπλα, δάπεδα και σκάλες πριν την εφαρμογή βερνικιού ή βαφής. Η φόρμουλα είναι έτοιμη προς χρήση με συντηρητικά πρόσθετα νέας γενιάς.


  • Δεν επηρεάζει το χρώμα του ξύλου

  • Εγγυημένη αποτελεσματικότητα

  • Κατάλληλο για όλα τα ξυλοφάγα έντομα

  • Αποτρέπει μελλοντική επανεμφάνιση

  • Εφαρμογή με ενσωματωμένη βελόνα


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η σωστή προετοιμασία της επιφάνειας είναι πολύ σημαντική για να επιτύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή, χωρίς σκόνη ή λιπαρότητα. Χρησιμοποιείται το TREATMENT SPRAY BIACTIV® σε γυμνό, κερωμένο ή βερνικωμένο ξύλο. Στην τελευταία περίπτωση, χρησιμοποιήστε το μπεκ προσεκτικά, διασφαλίζοντας ότι το η επιφάνεια του ξύλου δεν λερώνεται.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ξεκινήστε με διαδοχικές κινήσεις, εισάγοντας τον εγχυτήρα στο στόμιο των στοών των εντόμων μέχρι να γεμίσουν τα κενά του ξύλου. Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιείστε μια βούρτσα για να απλώσετε το προϊόν σε όλη την επιφάνεια.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Αφήστε το προϊόν να δράσει και στη συνέχεια εφαρμόστε το προστατευτικό βερνίκι της επιλογής σας.

Το TREATMENT SPRAY BIACTIV® είναι συμβατό με όλα τα προϊόντα συντήρησης και προστασίας της V33. Συνδυάζεται με οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό φινίρισμα, όπως κεριά, χρώματα κλπ.


ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Δοχείο υπό πίεση: απαιτείται προστασία από την ηλιακή ακτνοβολία. Μην εκθέτετε το προϊόν σε θερμοκρασία άνω των 50ºC. Μην τρυπάτε και μην καίτε τη συσκευασία. Κρατήστε το μακριά από φλόγες ή πηγή σπινθήρων. Μην καπνίζετε. Μην το χρησιμοποιείτε σε κλειστούς χώρους που δεν αερίζονται.SHARE IT!